Päkän ja Pulmun vinkit

Kansikuvassa tyttö ja poika makaa ruohikolla

Voit rajoitetun ajan (30.9. asti) tutustua Päkän ja Pulmun vinkit 2022 -liitteen sähköiseen versioon tästä. Tämä mahdollisuus tarjotaan erityisesti Lahden varhaiskasvatusneukkareiden 22.–23.9. osallistujille, joiden toivomme vierailevan Verstas-esittelypöytämme äärellä ja kertovan kokemuksiaan sähköisen palvelun toimivuudesta.

Kirkkovuosikello 2021

Kirkkovuosikello / Päkän vinkit 1/2021 -liitteeseen Lataa kirkkovuosikello tästä.

Pop up -pyhäkoulun vinkit kesäksi 2020

""

”Pop up” voi olla kiva tapa toteuttaa pyhäkoulu ulkona kesällä, mutta pop up -periaatteilla voi toimia muulloinkin. Pop up vie pyhäkoulun lasten luo. Hyvä paikka on lapsille turvallinen ja kiinnostava. Pop uppeja on järjestetty leikkikentillä, kesäjuhlien yhteydessä ja uimarannoilla.

Päkän vinkit -aineistoa

Piirustus kolmesta lampaasta ja pulusta eväsretkellä. Taustalla näkyy kukkivia kirsikkapuita.

Ystävyyspulla-nuotti (PDF) Päkän ja Pulmun yhteydenpitokortit (PDF) Päkä ja Pulmu käsinukkejen kaavat (PDF) Isä meidän -rukouskortit (PDF) Jerusalemin kartat Pääsiäisjuhlan vietto -pyhäkoulusuunnitelmaan Kartta, josta näet pääsiäisen tärkeät tapahtumapaikat (JPG) Kartta, jollaisen voit rakentaa yhdessä lasten kanssa (JPG) Kartta, johon on malliksi aseteltu pääsiäisvaelluksen tapahtumapaikat (JPG)