Isänpäivän messumateriaali 2022

13.11. kerätään kolehti vanhemmuuden tukemiseen Lasten ja nuorten keskuksen kautta. Lasten ja nuorten keskus haluaa tukea vanhemmuutta sen kaikissa muodoissa, mutta erityisesti haluamme tarjota apua ja ratkaisua siellä, missä vanhempi on uuvuksissa, yksin tai huolissaan jaksamisestaan. Perheystävä-toimintamme ja erityisesti sen Pikkuhelppi-toimintamalli tarjoavat vertaistukea ja konkreettista kotiin tulevaa apua pienten lasten perheisiin.

Päkän vinkit -aineistoa

Piirustus kolmesta lampaasta ja pulusta eväsretkellä. Taustalla näkyy kukkivia kirsikkapuita.

Ystävyyspulla-nuotti (PDF) Päkän ja Pulmun yhteydenpitokortit (PDF) Päkä ja Pulmu käsinukkejen kaavat (PDF) Isä meidän -rukouskortit (PDF) Jerusalemin kartat Pääsiäisjuhlan vietto -pyhäkoulusuunnitelmaan Kartta, josta näet pääsiäisen tärkeät tapahtumapaikat (JPG) Kartta, jollaisen voit rakentaa yhdessä lasten kanssa (JPG) Kartta, johon on malliksi aseteltu pääsiäisvaelluksen tapahtumapaikat (JPG)

Paratiisipolku – Vuorovaikutuksia luonnon kanssa

Paratiisipolku -materiaalin kansikuva.

Paratiisipolku on rakennettu matkaksi. Aluksi se herättelee tutkimaan omaa ihmisyyttä ja yhdessäoloa (Osa 1: Vuorovaikutuksia). Sitten sukelletaan luomisen ihmeeseen (Osa 2: Jumalan ekoteko) ja päädytään etsimään omaan paikkaamme vastuun kantajina (Osa 3: Paikkani maailmassa). Materiaali sopii esimerkiksi rippikouluun, varhaisnuorten leirille, kerhoihin ja isoskoulutukseen, mutta sitä voi soveltaa helposti myös esimerkiksi nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. […]